KOON

Experti in

Consultanta Horeca si organizare de evenimente publice si private

Nicoleta Tilinca

Nicoleta Tilinca

Managing Partner

Mesajul KOON

KOON este un vis devenit realitate pentru mine insami, sintagma dupa care functionez zi de zi si in viata profesionala alaturi de intreaga echipa.

Ne dedicam rezultatelor impecabile fara a face rabat de la calitate, ne implicam cu simt de raspundere in evenimentele clientilor nostri , fie ca este  vorba de un Eveniment personal sau corporate. Dam viata viselor cu convingerea ca ele sunt proiectia realitatii noastre viitoare.“ If you cand dream it, you can do it”.

Nicoleta Tilinca
Descrierea afacerii
Servicii
  • Management, Marketing si PR Horeca;
  • Design evenimente;
  • Event planner;
  • Inchiriere logistica evenimente;
  • Premium catering food&beverage;
  • Cursuri de gatit by Joseph Hadad.
Referinte
Recomandare CBC

Buna ziua dragii mei,

Cand vine vorba de ocazii speciale si organizare de evenimente deosebite, care sa ne marcheze viata, avem nevoie de profesionisti responsabili si nu de oameni care “doar” promit.

Koon este partenerul nostru si suntem norocosi in aceasta postura, deoarece  dupa ce am dat kicks cu alti zece “specialisti” in organizarea de evenimente, lucram cu ei.

Nu sunt ieftini dar sunt cei mai buni din Romania, sunt trendy, sunt profesionisti si si-au propus sa devina “etalonul” pentru piata lor si cu siguranta, o vor face.

Eu si clientii mei suntem foarte multumiti de Koon si va doresc si voua sa aveti parte de experientele extraordinare pe care le-am avut cu ei.

Recomand Koon cu toata responsabilitatea, increderea si profesionalismul meu!

PhD. Petre Nicolae
Owner CBC Romania

Corporate Events

Evenimente private

Consultanta Horeca

Private Chef & Catering

Cadouri custom

Cursuri de gatit cu Joseph Hadad