FIVE’S INTERNATIONAL

Experti in:

Sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie si efecte speciale

Andrei Popea

Director General

Mesajul FIVE’S

“Logistica noastra de astazi reprezinta tehnica de varf a echipamentelor de maine!”

Suntem leaderi incontestabili in producția de evenimente de inalta tehnicitate, actionand in acoperirea  urmatoarelor servicii complete:
1. Organizarea de evenimente corporate, sportive, forumuri si expoziții, spectacole artistice sau festivaluri de muzica live;
2. Vânzarea de echipamente profesionale de sunet, lumini, video si scenotehnica.

Din dorinta de a satisface cele mai complexe solicitari in organizarea de evenimente, ne-am dezvoltat continuu in acest domeniu, obiectivul nostru principal fiind construirea unui model de business echilibrat care sa participe la dezvoltarea calitativa a clientilor nostri prin a oferi servicii complete si personal calificat.

Ne bucuram de recunoasterea internationala a calitatii serviciilor noastre, prin apartenenta pe care o avem in calitate de membru al AV Alliance, cea mai importanta alianta internationala in domeniul organizarii de evenimente.

Oferim serviciile noastre atat agentiilor cat si companiilor corporate, folosind o echipa de specialisti si nu numai cea mai recenta tehnologie in domeniu ci o tehnologie a viitorului.

Andrei Popea

Descrierea afacerii

Compania activeaza in domeniul productiei de evenimente din anul 1995, avand un portofoliu complex de clienti pentru care a realizat diferite evenimente in concordanta cu nevoile specifice ale fiecaruia.

Cu o experienta de peste 20 ani am reusit sa gestionam peste 500 de evenimente anuale la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei.

Lider in furnizarea serviciilor tehnice pe segmentul corporate din Romania, Five’s este si cel mai mare angajator din industria productiei de evenimente din Romania. Compania dispune de o echipa tehnica  cu peste 40 specialisti in domenii precum sunet, lumini, video si scenotehnica si peste 20 angajati in functii administrative si de suport.

Prin apartenenta companiei la expertizele internationale ale partenerilor sai, practicile si uzantele folosite de Five’s au la baza un set international de ghiduri tehnice si instrumente patentate si avizate international, acestea din urma reprezentand un reper de buna practica in organizarea si implementarea evenimentelor in Romania.

Compania detine un stoc impresionant de echipamente, acoperind toata gama de servicii tehnice necesare unui eveniment, sunet, lumini, scenotehnica, video, efecte speciale, pirotehnie.

Ce ne recomanda:
  • Expertiza internationala in industria productiei de evenimente

Compania activeaza in domeniul productiei de evenimente din anul 1995, avand un portofoliu complex de clienti pentru care a realizat diferite evenimente in concordanta cu nevoile specifice ale fiecaruia.

Cu o experienta de peste 20 ani am reusit sa gestionam peste 500 de evenimente anuale la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei. 

  • Echipamente profesionale de sunet, lumini, video si scenotehnica

Sustinuti de o tehnologie performanta, Five’s se concentreaza pentru a oferi fiecarui client solutii tehnice la cheie si inovatoare.

  • Servicii tehnice complete

Consultanta tehnica – prin serviciul de consultanta tehnica putem gasi impreuna cele mai bune solutii pentru organizarea unui eveniment reusit;

Servicii personalizate – tehnologia de ultima ora ne permite sa ne adaptam serviciile nevoilor companiei dumneavoastra;

Acces rapid la reteaua de parteneri a companiei – clientii companiei Five’s vor putea avea acces la servicii complementare precum identificarea locatiilor, servicii de catering, corturi si elemente scenografice, etc

  • Echipa dedicata pe client

Echipa tehnica de specialisti care identifica nevoile tehnice ale clientului, participa in mod activ la dezvoltarea set-up-ului tehnic si trateaza toate solicitarile tehnice deosebite ale clientilor.

Echipa comerciala gestioneaza toate aspectele comerciale si administrative ale relatiei client – companie.

  • Siguranta in executia evenimentelor

Siguranta executiei evenimentelor constituie un obiectiv de maxima importanta al managementului companiei Five’s.

Executia evenimentelor organizate de noi se realizeaza cu respectarea tuturor normelor de siguranta si la cele mai inalte standarde.

Recomandare CBC

Buna ziua dragi vizitatori,

Fiecare dintre noi are nevoie ca un eveniment de anvergura sa fie finalizat cu succes si sa avem garantia “faptului implinit”.  De multe ori, contractam servicii de sunet, de lumini si ne trezim cu companii din domeniu care nu au logistica completa sau care au un sunet cel putin indoielnic,  daca nu socant.

Avem “noroc” sa-i recomandam pe Andrei Popea si compania Five’s deoarece sunt cei mai buni in domeniul lor. Acest lucru inseamna foarte mult pentru noi si pentru clientii cu care lucram.

Au logistica de inalta performanta, sunt profesionisti, responsabili si cei mai buni in domeniul lor de activitate. Pentru aceste motive si pentru multe altele, ii recomand pe Andrei si compania Five’s, cu toata reponsabilitatea, ca fiind etalonul pentru domeniul lor de specializare.

PhD. Petre Nicolae
Owner CBC Romania

Ce spun clientii nostri

Greensound 2013

Lansare Dacia 2012

Revelion 2010

Promenada operei