FINEA Tech

www.finea.ro
Domeniu de activitate

Dezvoltare  pagini web si platforme online complexe
Marketing Digital

Persoana de contact

László ERDŐS

Managing Partner
laszlo.erdos@finea.ro

Recomandare CBC

Dragi prieteni,

Internetul a devenit parte integranta din modul in care ne ghidam actiunile si rezultatele in business. Fara un site profesional, serios si responsabil, ne este din ce in ce mai greu sa reusim sa fim vizibili.

In Romania sunt mii de companii care iti pot oferi servicii de consultanta web. Din pacate, am dat kicks cu multe companii care nu erau capabile sa finalizeze la timp un proiect, sa faca o proiectie de costuri sau sa realizeze un proiect simplu dar eficient.

In sfarsit, am intalnit o companie serioasa, profesionista si ce este cel mai important, un Owner inteligent, deschis si capabil sa iti ofere exact ce ai nevoie si cand ai nevoie.

Ii recomand cu toata responsabilitatea si siguranta pe László ERDŐS si compania sa ca si partener strategic in realizarea oricarui proiect web.

Va doresc sa fiti la fel de multumiti cum suntem si noi de serviciile lor!

PhD. Petre Nicolae
Owner CBC Romania

Descrierea afacerii
Mesajul FINEA

Suntem mandri sa ne numaram printre partenerii de incredere ai CBC. Ne bucuram ca ii putem sprijini in activitatea lor, prin care schimba viata oamenilor si viitorul firmelor cu care lucreaza.

Cu aceasi implicare si profesionalism suntem alaturi oricarui partener care are nevoie de o prezenta online optima si profesionista. Nu suntem doar un partener tehnic, ci punem la dispozitie toata experienta noastra in sfera Marketing-ului Digital, creativitatea si energia de care dispunem.

Expertiza
  • Platforme web automatizate, generatoare de VENIT PASIV
  • Site-uri web si shop-uri online
  • Software web
  • Aplicatii mobile
  • Print & digital design
Ce spun clientii nostri

Andrea Filip

TEDx Targu Mures

Vizi Imre

Dr. Bernd W. Köckner®