DENT ESTET CLINIC

Expert in

Expert in servicii stomatologice la standarde internationale, pentru adulti, copii si adolescenti

Oana Taban

Owner

Mesajul Dent Estet

Ne bucuram ca alaturi de partenerii nostri de la CBC am reusit sa aducem imbunatatiri semnificative sistemului nostru de management si sa consolidam atat echipa de 200 de specialisti, cat si valorile pe care le transmitem de peste 17 ani medicilor, structurilor de suport si celor peste 50.000 de pacienti care ne-au acordat increderea de a-i trata. Dl. Petre Nicolae si CBC au avut un aport imens in dezvoltarea echipei de management a clinicilor si in implementarea unui sistem corect de management prin obiective, care au facut ca procesul de crestere a business-ului sa fie mai usor si corect.

 

DENT ESTET inseamna stomatologie facuta din pasiune pentru profesie si pentru zambete. De aceea, misiunea noastra a fost intotdeauna de a transforma viziunea pentru inovatie in realitate si de a oferi fiecarui pacient care intra in clinicile noastre o abordare extrem de personala, cu expertiza multidisciplinara si solutii de tratament complet personalizate.

Asteptam cu aceeasi dedicare si responsabilitate toti pacientii care isi doresc sa zambeasca din nou cu incredere, in cele 7 clinici DENT ESTET din Bucuresti si din Timisoara.

Oana Taban

Descrierea afacerii

Grupul de clinici DENT ESTET este, din anul 1999, lider de piata in domeniul serviciilor de medicina dentara din Romania. Dezvoltarea clinicilor a fost organica, echipa extinzandu-se in acest timp la un numar de 200 de specialisti, dintre care 73 medici. Recunoscut pentru contributia la dezvoltarea domeniului stomatologic privat din tara noastra, grupul de clinici a inaugurat in 2008 DENT ESTET 4 KIDS si in 2012 DENT ESTET 4 TEENS, primele clinici stomatologice din Romania si din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor si adolescentilor.

Pe langa introducerea serviciilor stomatologice supra-specializate, printre inovatiile aduse pe piata din tara noastra se numara si aparatele dentare invizibile din exterior, testul de preventie impotriva cancerului oral, dar si sisteme performante de management si marketing medical, prin intermediul Asociatiei Dental Office Managers (ADOM).

Recomandarile noastre:
  • 17 ani de leadeship in stomatologia din Romania;
  • DENT ESTET 4 KIDS – Primele 3 clinici stomatologice din Europa de Est dedicate exclusiv copiilor, inca din anul 2008;
  • DENT ESTET 4 TEENS – Prima clinica din Europa dedicata exclusiv adolescentilor, inaugurata in 2012;
  • Implant Division – Cel mai mare departament de implantologie dentara din tara, cu 8 medici certificati international;
  • Peste 15 premiere în medicina dentara din Romania;
  • Echipa de 200 de medici si alti specialisti;
  • Tehnologie de ultima generatie ce permite tratamente realizate de 10 ori mai repede si chiar in doar o zi;
 • 50.000 de pacienti care si-au castigat increderea in echipa si serviciile noastre;
 • Tratamente dentare pe grupe de varsta – adulti, copii si adolescenti in clinici dedicate;
 • Echipa de 70 de medici certificati international in toate ariile stomatologiei (implantologie dentara, estetica dentara, ortodontie, endodontie, parodontologie, pedodontie, chirurgie orala etc.);
 • Introducerea modelului american de supra-specializare a medicilor in diverse ramuri ale stomatologiei;
 • Prima clinica din Romania certificata ISO 9001:2008 de catre The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg;
 • 50.000 de cazuri tratate;
 • 17 ani experienta in medicina dentara din Romania;
 • Abordare multidisciplinara a cazurilor stomatologice.
Recomandare CBC

Buna ziua dragi vizitatori,

Un lucru din ce in ce in mai scump si mai greu accesibil pentru o parte dintre noi este accesul la sanatate. Spun asta pentru faptul ca sunt foarte multi oameni in Romania care nu isi permit costurile unui tratament stomatogologic de calitate. Pe de alta parte, sunt in Romania servicii stomatologice de lux, unde responsabilitatea medicilor lasa de dorit si daca avem noroc sa nu ne omoare, contactam o boala cronica care ne schimba cursul vietii noastre si pe a celor dragi noua.

Am cunoscut clinicile de lux Dent Estet si pe Oana Taban, Owner-ul acestei companii, doua entitati serioase si care merita toata atentia si increderea Dvs. Sunt profesionisti, sunt responsabili, au un business sanatos si dezvoltat pe munca si cel mai important, pe principii de etica garanta in relatiile cu clientii lor.

Recomand cu toata responsabilitatea Dent Estet, ca fiind etalonul romanesc pentru servicii stomalogice garantate!

PhD. Petre Nicolae
Owner CBC Romania

Prezentare DE

Smile Makeover Izabella Tomescu

Ortho Center KIDS&TEENS

In vizita la Zana Maseluta