ACTIVE LIFE THERAPY

Experti in:

Wellness, kinetoterapie, fizioterapie

Marius Viorel Dinca

Owner & Health Coach

 

Mesajul Active Life

A fi CEO în ziua de azi echivaleaza sau chiar intrece efortul unui atlet de top. Un astfel de performer are o echipa dedicata sanatatii si resurselor lui fizio-emotionale. In mod similar si un CEO de top are nevoie de profesionisti specializati in mentinerea si imbuntatirea calitatii vietii la birou si acasa. Din aceast motiv am creat un program premium de wellness clar, simplu, cu elemente inspirate din viata reala, care pune managerul in focus si incurajeaza obiceiuri sanatoase sustenabile, usor de evaluat, adaptat si repetat.

Descrierea afacerii

Active Life este prima companie de Corporate Wellness care a activat pe piata din Romania si care are o experienta mai mare de 11 ani. Active Life are o echipa tanara, performanta, dinamica, proactiva si unita, formata din 25 angajati si colaboratori, aflandu-se intr-o continua dezvoltare si perfectionare. Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, Ploiesti,  Brasov, Bacau, Iasi, Cluj, Timisoara, Sibiu, Constanta si dorim sa ne extindem si in alte orase din tara. Misiunea Active Life este aceea de a livra sanatate si fericire prin servicii WOW si, in acelasi timp, de a sprijini oamenii  si companiile sa adopte un stil de viata echilibrat si sănătos, care se reflecta in mod direct in performanta si nivelul lor de energie.

Viziunea Active Life este: Sa devenim cel mai performant, complet si de încredere furnizor de servicii integrate de Corporate Wellness din Europa de Est si de a fi Partenerul si Consultantul companiilor pentru a crea impreuna un mediu de lucru mai sanatos si mai fericit in randul angajatilor.

Valorile in care credem: Profesionalismul, Empatia ( umanitatea) – sa transmitem incredere familiei, colegilor si clientilor, Ajutorul pe care il oferim celorlalti, Incredere si Credinta

Companiile care au optat pentru programele noastre de wellness holistic:

CBC Romania, Orange Romania, Porsche Romania, Carpat Cement,CRH Ciment Romania, Danone, Leo Burnett, Publicis, Image PR, Good Year, Credite Europe, Bion, IB Cargo, WIPRO, Urgent Cargus, REWE, Regus. Mediatel, Uniqa Asigurari, Ecotic, Apa Nova, Ecovis, Electric Plus.

Competente generale:
 • Academia de Educatie Fizica si Sport Bucuresti;
 • Terapeut Yumeiho (gradul 4);
 • Fondator Active Chair Massage in Romania;
 • Master of Business Administration (M.B.A.) CBC Romania;
 • Business Couching CBC Romania;
 • Balance Ergonomics;
 • Speaker Health & Ergonomics.
Compențe specializare wellness:
 • Reflexology Course (2002);
 • Relaxing and Maintenance Massage Course (2002);
 • Focused Touch Shiatsu Course – The Shiatsu Clinic School International -2 preparation stages (2002);
 • Reiki Course – Usui Shiki Ryoho – 2nd Degree (2003);
 • Fitness instructor course at the Romanian Federation “Sports for Everyone” (2003);
 • Training of Trainers (Romanian Ministry of Work) (2009);
 • Kinesiotaping Course (2012);
 • Osteon Manual Therapy Trainning (2015).
Recomandare CBC

Va salut dragii mei,

Suntem oameni dinamici si ne place sa avem un bun control asupra actiunilor si rezultatelor noastre, dar si asupra vietii noastre personale.

De multe ori, simpla noastra dorinta de a performa este anulata de o durere crunta de spate sau de umar, lucru care ne pune in postura de a nu mai functiona cateva zile.

L-am cunoscut pe Marius Dinca in situatia in care aveam o durere de spate cumplita si pe care nu puteam s-o tratez cu altceva decat cu medicamente puternice. Dupa o ora, m-am ridicat din pat si mi-am continuat activitatile de consultant ca si cum nu am suferit in viata mea de o durere de spate. O singura descriere am despre omul Marius Dinca si anume, “este fabulous acest om”.

Toata echipa CBC, familia mea si participantii la GM Master Class Academy, beneficiaza de serviciile lui Marius si de miracolele facute de el.

Pe de alta parte, Active Life nu este o companie in care sa “maseze angajatii pe scaune”, sunt cei mai profesionisti oameni pe care Romania ii are in materie de kinetoterapie si de aceea, vi-l recomand cu toata caldura si responsabilitatea pe Marius Dinca, ca pe un partener valoros, serios si un etalon in sanatatea corporala si posturala a oamenilor.

Va doresc sa aveti sanatate deplina!

PhD. Petre Nicolae
Owner CBC Romania