GM Masterclass Academy

Seria 30

Sunt  65 de owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput in octombrie 2016 si au finalizat in martie 2017.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: Constructii, Auto, Finance & Banking, Automotive, Televiziune, Stomatologie, FMCG, Consultanta fiscal si contabilitate, cel mai mare Retailer din Romania etc.

S-au realizat 8 Strategii Corporate si s-au implementat peste 180 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Participantii sunt oameni de afaceri de elita din Romania, conduc afaceri de sute de milioane de euro si coordoneaza sute de angajati.

Seria 29

Sunt  60 de owneri, General Manageri si Top Manageri foarte importanti din Romania, care au inceput in mai si au finalizat in octombrie 2016.

Participantii au fost Owneri si General Manageri din domeniile: Constructii, Productie de mobile, Distributie Chimice, Stomatologie, FMCG, Retail Market etc.

S-au realizat 10 Strategii Corporate si s-au implementat peste 120 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Au dat examen si au promovat cu succes GM Masterclass Academy!

Pe de alta parte aceasta serie a fost un reper de seriozitate si implicare in finalizarea si implementarea proiectelor generate de program.

Seria 28

Sunt  54 de owneri, General Manageri si Top Manageri, care au inceput in februarie si au finalizat in mai 2016.

S-au realizat 7 Strategii Corporate si s-au implementat peste 200 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Au dat examen si au promovat cu succes GM Master Class Academy!

Felicitari si mult success acestei serii, una dintre cele mai bune!

Seria 27

GM Master Class Academy Seria 27, a fost startata in luna noiembrie 2015 si va fi finalizata in luna martie 2016.

Sunt 65 de participanti, Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.

Seria 26

GM Masterclass Academy Seria 26, a fost startata in luna iulie 2015 si a fost finalizata in noiembrie 2015.

Au participat 56 de Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania si au obtinut certificarile doar 46.

Seria 25

In GM Masterclass Academy Seria 25 au participat 51 Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.

 

Seria 24

In GM Masterclass Academy Seria 24 au participat 50 Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.

Seria 23

In GM Masterclass Academy Seria 23 au participat 23 Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.

Seria 22

In GM Masterclass Academy Seria 22 au participat 19 Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.

Seria 21

In GM Masterclass Academy Seria 21 au participat 27 Owneri, General Manageri si Top Managementul performant al unor companii din Romania.