GM Masterclass Academy

Seria 37

Seria 37, GM Masterclass Academy, au absolvit!

Una dintre cele mai frumoase serii,Seria Nr. 37 a absolvit GM Masterclass Academy.

Dupa sase luni de munca, cu proiecte dificile de realizat si cu dead line-uri stranse, au reusit sa realizeze Strategia de Ascensiune si consolidare a afacerii.

Felicitari!

Le uram mult succes in realizarea si implementarea proiectelor!

Seria 36

       Cea mai mare grupa de pana acum, sunt 75 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul                                  in Iunie 2018 si vor finaliza in Decembrie 2018.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: FMCG, Auto, Constuctii, Software, Imobiliare, Contabilitate si Consultanta Fiscala, mobile, IT etc.

Le uram mult succes in realizarea si implementarea proiectelor!

Seria 35

 

Sunt 50 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul in Martie 2018 si vor finaliza in Septembrie 2018.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: Auto, FMCG, Security, Software, Arhitectura si Urbanism, Imobiliare, Constuctii, Consultanta in domeniul Securitații și Sanatații în Munca, Organizare evenimente,  Prelucrarea elemente finite şi semifinite din roci naturale, Contabilitate si Consultanta Fiscala etc.

Le uram mult succes in realizarea si implementarea proiectelor.

Seria 34

 

Sunt 70 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul in Noiembrie 2017 si au finalizat in Martie 2018.

Participantii fac parte din companii de top din domeniile: Security, FMCG, Auto, Imobiliare, Proiectare Structuri Constructii, Farmaceutic, Retail, Inginerie si Consultanta Tehnica, etc.

S-au realizat 15 Strategii Corporate si s-au implementat peste 200 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a afacerii.

Serie a fost un reper de seriozitate si implicare in finalizarea si implementarea proiectelor generate de program.

Seria 33

 

Sunt 50 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul in Octombrie 2017 si au finalizat in Februarie 2018.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: Turism, Auto, Telecomunicatii, Mobila, Arhitectura si Urbanism, Transport, Farmaceutic, Constructii, Auto, Medicina Muncii, Echipamente pentru curatenie si cel mai mare producator si principal furnizor de gaze naturale din Romania etc.

S-au realizat 12 Strategii Corporate si s-au implementat peste 220 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a afacerii.

Participantii sunt oameni de afaceri din Romania, conduc afaceri de sute de milioane de euro si coordoneaza echipe numeroase cu succes.

Seria 32

 

Sunt 55 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul in Iunie 2017 si au finalizat in Octombrie 2017.

Participantii fac parte din companii de top din domeniile: Medical, Turism, Transport, Protectia Muncii, Proiectare Structuri Constructii si cel mai mare producator si principal furnizor de gaze naturale din Romania etc.

Aceasta grupa a dat dovada de seriozitate si implicare in finalizarea si implementarea proiectelor realizate.

Seria 31

Sunt 65 de Owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput programul in Martie 2017 si au finalizat in Septembrie 2017.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: Security, FMCG, Auto, Imobiliare, Proiectare Structuri Constructii, Farmaceutic, Retail, Inginerie si Consultanta Tehnica etc.

S-au realizat 10 Strategii Corporate si s-au implementat peste 200 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a afacerii.

Participantii au promovat cu success GM Masterclass Academy, felicitari!

Seria 30

Sunt  65 de owneri, General Manageri si Top Manageri din Romania, care au inceput in octombrie 2016 si au finalizat in martie 2017.

Participantii sunt Owneri si General Manageri din domeniile: Constructii, Auto, Finance & Banking, Automotive, Televiziune, Stomatologie, FMCG, Consultanta fiscal si contabilitate, cel mai mare Retailer din Romania etc.

S-au realizat 8 Strategii Corporate si s-au implementat peste 180 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Participantii sunt oameni de afaceri de elita din Romania, conduc afaceri de sute de milioane de euro si coordoneaza sute de angajati.

Seria 29

Sunt  60 de owneri, General Manageri si Top Manageri foarte importanti din Romania, care au inceput in mai si au finalizat in octombrie 2016.

Participantii au fost Owneri si General Manageri din domeniile: Constructii, Productie de mobile, Distributie Chimice, Stomatologie, FMCG, Retail Market etc.

S-au realizat 10 Strategii Corporate si s-au implementat peste 120 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Au dat examen si au promovat cu succes GM Masterclass Academy!

Pe de alta parte aceasta serie a fost un reper de seriozitate si implicare in finalizarea si implementarea proiectelor generate de program.

Seria 28

Sunt  54 de owneri, General Manageri si Top Manageri, care au inceput in februarie si au finalizat in mai 2016.

S-au realizat 7 Strategii Corporate si s-au implementat peste 200 de proiecte de reorganizare, dezvoltare si consolidare a unei afaceri.

Au dat examen si au promovat cu succes GM Master Class Academy!

Felicitari si mult success acestei serii, una dintre cele mai bune!