Octavian Straut

Consultant in domeniul vanzarilor

Biografie personala

Nascut la 15 mai 1973, Alba Iulia.

Locuieste in Bucuresti, casatorit, doi copii.

Experienta practica in business a lui Octavian este de peste 20 ani, din care, peste 10 ani in conducerea afacerilor. A ocupat, pe rand, functii de top in managementul unor companii nationale si multinationale din Romania, din domeniul FMCG, Constructii, Industrie, Turism si Imobiliare.

S-a alaturat echipei CBC Romania din dorinta de a-si identifica si folosi la maxim potentialul sau uman si profesional dar si pentru a ajuta compania sa isi exploateze potentialul sau de leader in domeniu.

In ultimii cinci ani s-a specializat in urmatoarele domenii:  comercial, marketing si vanzari, avand competentele, expertizele si experienta necesara livrarii programelor de Training Integrat Transformational, pe aproape orice tipologie de business.

Cuvintele care il caracterizeaza sunt: comunicare asertiva, efort asumat, perseverenta, sociabilitate, creativitate.

Octav Straut

Viziunea si Misiunea personala

Viziunea personala a lui Octavian este aceea de a oferi oamenilor ceea ce ei isi doresc cu adevarat. Intelege perfect motivatia reala cu care se confrunta un client si, din postura unui consultant, se ofera sa il ajute in solutionarea problemelor cu care acesta se confrunta.

Misiunea si responsabilitatea lui Octavian sunt acelea de a ajuta companiile clientilor dar si persoanele implicate in vanzari sa isi creasca in mod sanatos cifra de afaceri, prin transferarea catre acestia de metodologii, mecanisme, instrumente si tehnici profesionale de vanzare, capabile sa imbunatateasca, in mod evident, palpabil, intreg procesul de vanzare.

Motto

CBC Romania

Viata este un cumul de experiente, unele mai bune si altele mai rele. Pentru a reusi sa ai un echilibru in viata este necesar sa alegi doar optiunea care trebuie!

CBC Romania
Octavian Straut

Background Academic

Jurist, Univesitatea Bucuresti,Facultatea de drept

Experieta si Expertiza practica 

Ascensiunea lui Octavian s-a datorat in mare parte perseverentei, pasiunii si capacitatii sale de a munci si de a se adapta la mediile in schimbare, argumentele ascensiunii sale fiind chiar rezultatele concrete obtinute pana acum.

CBC Romania
Companie de Training si Consultanta
Consultant Vanzari

2008-2016 – Prezent

Ivet Comprod ( Ethos)
Supply Chain Manager

2004 -2006

Agroalim Distribuition
Horeca  Manager

2004 – 2006

Romdil Com
Sales Manager

2002 – 2004

Certificarile lui Octavian

CBC Business Consultant Certificate

TTC Train The Trainer Certificate

CHRM Certified HR Manager

CSF Certified Structural Funds

Ariile de dezvoltare profesionala si personala

Consultanta in managementul vanzarilor

  • Tehnici si metode practice folosite in vanzarea consultativa;
  • Mecanisme strategice de negociere a avantajelor;
  • Sisteme performante in vanzarea consultativa.