Recomandările clienților CBC România

   Cursul de GM Masterclass pe care l-am absolvit in anul 2016, in cadrul CBC Romania m-a ajutat sa imi schimb, in primul rand modul de gandire cu privire la organizarea / reorganizarea unei companii, iar in al doilea rand a contribuit la reformatarea mea ca om, in legatura cu modalitatile si instrumentele puse la dispozitie, pentru integrarea completa si competenta in echipa VP Holding, in prezent VEGO HOLDING.

Din considerente de:

– vechime in munca,

– competente dobandite pana la momentul propunerii,

– experienta mea de viata (prima mea angajare, temporara, a avut loc in anul 1979…),

marturisesc faptul ca initial am cerut conducerii companiei sa ofere posibilitatea unui / unei coleg / colege mai tanar / tinara sa urmeze acest curs, insa urmare refuzului de a da fi acceptata propunerea mea, mi-am dat seama ce mare oportunitate as fi irosit.

Din acest motiv multumesc din suflet si ma inclin, atat in fata fondatorului VEGO Holding – Virgil PROFEANU, cat si a Presedintelui CBC Romania – Petre NICOLAE.

Recomand tuturor celor care sunt interesati in a evolua rapid si sigur, atat in plan personal dar mai ales in plan profesional sa urmeze, fara ezitare, cel putin acest curs de GM Masterclass Academy.

Toate cele bune! 

Dragi cititori, dupa 15 ani in care am colaborat cu Petre Nicolae in diverse cursuri, pot spune ca am crescut si m-am dezvoltat impreuna cu programele CBC Romania dezvoltate de Petre Nicolae. Este o placere sa ajungi la cursurile organizate de CBC, este un real castig sa fii „prezent”, acolo. Cele cateva ore investite, iti arata, cum sa folosesti o metodologie clara, de succes, in consultanta pentru afaceri. Cei care fac asta vor avea imediat reusite in implementare si rezultatele vor aparea foarte repede. GM Master Class Academy este un program unic, care ajuta la dezvoltarea logica si structurata a capacitatilor manageriale pe care le dorim. Dupa program beneficiul cel mai mare este ca poti implementa pe rand si cu rezultate imediate, tot ce ai invatat urmand o metodologie clara. Petre Nicolae ramane aproape de tine, te ajuta si te sustine astfel incat oricand ai o situatie noua, te poate ajuta sa o folosesti pentru a invatat ceva nou. Poate suna prea bine ca sa fie adevarat de aceea va indemn sa mergeti la primul curs, ca sa raspundeti singuri la intrebarea „Si daca aceasta at fi calea catre succesul tau ca Manager si Leader?”

Cu drag,
Liviu Serban
Managing Director
Idea Leasing IFN SA

Am inceput cursurile GM Masterclass in anul 2017 ca marea majoritate a cursantilor, printr-o recomandare/intamplare, alaturi de alti 5 top manageri ai companiei, oarecum circumspecti, pentru ca in decursul anilor am organizat tot felul de traininguri/cursuri si alte programe de formare profesionala care nu au avut un rezultat clar.

Mi-am dat seama inca de la primul modul ca programul GM Masterclass imi poate oferi solutia pe care eu o intrezaream de ceva timp: sa imbin viziunea mea cu abordarea profesionala si metodologiile de reorganizare a companiei prezentate de Petre Nicolae.

Am inteles apoi, ca 6 oameni nu pot reorganiza compania intr-un timp scurt, asa ca am implementat alaturi de CBC un program intern “ Gral Medical Academy” in care am inclus alti 22 manageri. Pe langa livrabilele si softurile profesionale la cheie, cel mai mare castig al companiei a fost transferul de competente catre salariatii nostri. Putem fi acum consultanti in propria companie