DESPRE CBC Romania

Totul a inceput in anul 2005, cand in Romania erau inregistrate 2503 companii de training, iar noi eram pe ultimul loc.

Cu o echipa de profesionisti in management organizational si in managementul performantei, dar si cu o dorinta extraordinara de a reusi, am ajuns sa ne situam in primele 3 pozitii in topul companiilor din domeniu.

 

Inceputul a fost unul dificil si cu multe obstacole, dat fiind faptul ca primele 10 companii din Romania aveau o vechime in domeniu de cel putin 10 ani inaintea noastra.

Fara sa stim in mod concret ce trebuie sa facem si cum trebuie sa facem, am inceput prin a face exact ceea ce faceau si ceilalti!? Cu alte cuvinte, nu aveam o metodologie concreta de lucru si nici programe transformationale, ci doar dorinta de a performa si de a excela in ceea ce faceam.

 

In acest moment, nu mai facem nimic din ceea ce faceam in 2005 si ne intrebam cum de am reusit, fara nimic, sa cream o companie solida ca cea de acum.

Am trecut de la o companie “care face de toate”, la o companie care “ face doar ce trebuie si cum trebuie”. In acest sens, am devenit experti in programe de consultanta transformationala (training+consultanta in implementare), pe patru din cele cinci linii de business.

 

In prezent, avem metodologii de consultanta capabile sa isi ajute clientii sa isi transforme formatul de business, formatul de conducere si ce este cel mai important, sa isi transforme echipa intr-una de succes si capabila sa performeze.

Suntem o companie specializata in Consultanta Transformationala®. Cu alte cuvinte, detinem o metodologie prin care echipam Top Managementul clientilor nostri cu toate competentele, expertizele, instrumentele si livrabilele necesare reorganizarii, dezvoltarii si consolidarii companiei.

 

De ce Consultanta Transformationala!?

Pentru a evita varianta de a apela la o companie de consultanta in reorganizarea, dezvoltarea si consolidarea unei companii sau afaceri.

De asemenea, Top Managementul unei companii va fi echipat cu toate competentele si expertizele necesare pentru a organiza afacerea si pentru a gestiona performantele angajatilor din subordine.

 

Ce anume este Consultanta Transformationala?

Este o combinatie dintre un proces de transfer de informatii (metodologie completa de consultanta) si consultanta in implementarea a peste 25 de proiecte capabile sa ajute compania sa se dezvolte si sa functioneze dupa formate performante de business.

Domeniile noastre de expertiza sunt:

Training Integrat Transformational®:

 1. Training expertizat + Consultanta in implementare;
 2. Metodologie completa pentru reorganizarea departamentelor, dezvoltarea si consolidarea unei afaceri;
 3. Echiparea Top Managementului cu toate competentele si expertizele necesare performarii pe post.

 Consultanta in managementul afacerilor:

 1. Reorganizarea departamentelor si a companiei;
 2. Maparea proceselor si sistemelor de management;
 3. Implementarea unui management bazat pe obiective;
 4. Implementarea indicatorilor si a standardelor de performanta;
 5. Implementarea sistemelor profesionale de evaluare si salarizare.

Evaluarea Aprofundata a angajatilor, Kruger Appraisal System®:

 1. Scanarea completa a potentialului Top & Middle Managementului;
 2. Scanarea completa a potentialului echipei de vanzari.

Recrutare specializata pe Top Management, Kruger Recruitment System®:

Doar Top Management si directori de functii.

 Echilibrarea Leaderilor companiei:

 1. Leadership Coaching;
 2. Mentoring si Business Coaching, PRP® (People Reconstruction Process).

Obiectivele noastre strategice sunt urmatoarele:

Fata de Owneri si angajati:

 1. Sa ne diferentiem in totalitate fata de ceilalti de pe piata in care activam. In acest sens:
  • Ne-am specializat doar pe Top & Middle Management;
  • Avem licenta si metodologie completa in consultanta transformationala;
  • Am achizitionat peste 490 de filme profesionale, odata cu metodologia de consultanta;
  • Nu mai suntem “specialisti in de toate” ci facem doar ceea ce stim cel mai bine.
 2. Sa cream un mediu performant si o afacere consolidata:
  • Angajatii nostri beneficiaza de programe de dezvoltare personala si profesionala;
  • Afacerea functioneaza pe baza unor formate performante de organizare si de management al performantei.

Fata de clienti:

 1. Sa fim responsabili si sa ii ajutam doar daca suntem capabili sa o facem;
 2. Sa le transformam angajatii in leaderi transformationali si afacerile in medii performante de business.

 

Fata de societate:

 1. Sa ajutam managerii aflati in fenomenul de desegmentare profesionala sau “Burnout”;
 2. Sa ajutam tinerii sa se adapteze cu usurinta cerintelor unei corporatii;
 3. Sa respectam legile tarii si sa nu intram in conflict cu organismele statului;
 4. Sa fim un model de conduita morala si profesionala pentru cei din jur.

DESPRE GM Masterclass Academy

VIZIUNEA SI MISIUNEA NOASTRA

Pornind de la o nevoie acuta a pietei din Europa de a avea companii si afaceri organizate dupa cele mai performante formate de organizare si functionare a unei afaceri, CBC Romania va deveni cel mai important furnizor de transfer de Know-How si consultanta transformationala din tara si nu numai.

 

Prin transferul metodologiei necesare General Managerilor si Proprietarilor de companii din Romania, acestia isi pot reorganiza, dezvolta si consolida afacerile.

Pornind de la viziunea de a deveni cel mai important reper in transferul de consultanta transformationala, misiunea CBC Romania este aceea de a-si asuma eforturile pentru a:

 1. Ajuta antreprenorii si General Manageri din Romania sa aiba siguranta in abordarea si managementul unei afaceri;
 2. Avea cele mai simple si mai performante metodologii de consultanta in managementul afacerilor;
 3. Avea cei mai experimentati consultanti din Romania;
 4. Avea cele mai bune repere de reusita in relatiile cu clientii.

Succesul nostru consta intr-o combinatie perfecta intre o metodologie de transfer a Know How-ului catre clienti si generarea unor mecanisme de schimbare organizationala care sa permita reorganizarea, dezvoltarea si consolidarea unei afaceri.

ECHIPA NOASTRA

Nu suntem rude ci o familie de profesionisti!

Suntem experti in managementul afacerilor si detinatori de competente aprofundate in toate liniile noastre de business.

Consultantii nostri lucreaza de peste 10 ani in companie si au peste 15 ani de expertiza in management organizational, ceea ce ne ajuta sa ne diferentiem pe aceasta piata.

De asemenea, toti consultantii CBC Romania au certificate de Consultanti in Managementul Afacerilor, sunt certificati ca si Business Coach si au mii de ore de munca si pasiune in ceea ce fac.

VALORILE CBC ROMANIA

Abordarea noastra sistemica  are la baza cele mai performante metodologii si modele pentru dezvoltarea si consolidarea unei afaceri.

Ne-am asumat rolul de “repere” pentru clientii si angajatii nostri si de aceea suntem intr-o continua acumulare de competente si expertize in tot ceea ce facem. 

Ca sa putem fi cele mai bune repere, ne dezvoltam personal si continuam sa consolidam ceea ce deprindem sau am deprins in peste 10 ani de experienta.

Folosim metodologii profesionale si avem certificari in domeniile reorganizarii si dezvoltarii afacerilor, in domeniul evaluarii aprofundate, in domeniile recrutarii si selectarii persoanelor cheie si de asemenea, in cel al Business Coaching-ului.

Transformare continua, 360°

“Cea mai buna cale de a-ti controla viitorul este sa il inventezi”. In acest sens, intelegem ca “in fiecare zi trebuie sa lucram cu noi pentru a deveni cea mai buna versiune a noastra”.

Puterea de a transforma oamenii devine o virtute atunci cand fiecare dintre noi avem control asupra transformarilor pe care le putem face. Astfel, ne-am asumat rolul de “transformatori” ai nostri, ai familiilor noastre si nu in cele din urma ai clientilor nostri.

Pe langa puterea de a transforma, avem nevoie si de instrumente profesionale menite sa ne ghideze actiunile si rezultatele, iar de aici si succesul nostru in ceea ce facem.

Suntem recunoscuti de catre clientii nostri ca profesionisti capabili sa transforme angajatii obisnuiti in leaderi desavarsiti, care la randul lor vor fi capabili sa transforme totul in jurul lor.

Munca si pasiunea sunt motorul succesului nostru!

Se spune ca atunci cand pasiunea este identificata cu munca pe care o depui, succesul nu intarzie sa apara.

Punem suflet in ceea ce facem si cu ajutorul expertizelor si formatelor noastre de business, devenim performanti in munca noastra si excelam in relatiile cu clientii nostri.

Cel mai sensibil si dificil moment din viata unui consultant este acela in care trebuie sa iei decizia intre a-i spune adevarul unui client si astfel sa risti relatia ta profesionala cu el, si a-l lasa sa greseasca in continuare, iar in acest mod colaborarea cu el nu va avea de suferit.

Indubitabil alegem varianta de a spune clientilor nostri ceea ce credem, intr-un mod direct, indiferent de riscurile actului in sine.

 

Nu ne mintim clientii si nu „ne pricepem la toate”. Cand vine vorba de o arie in care nu avem expertiza, ne sfatuim clientii clientii ca cea mai buna decizie este sa abordeze alti specialisti cu o mai mare expertiza in acel domeniu in particular.

Suntem oameni cu caractere puternice si inzestrati cu capacitatea de a fi sinceri, corecti si onesti cu clientii nostri, dar si profesionisti desavarsiti in ceea ce facem. Tratamentul egal pentru toti clientii si atitudinea corecta, profesionala si deschisa, sunt doar cateva dintre ingredientele succesului nostru.

Abordarea directa ne-a adus mai mult succes decat insucces, iar acest lucru spune multe, atat despre noi, cat si despre clientii nostrii.

Abordarea directa indiferent cat de dureroasa este, reprezinta un alt factor critic de succes al echipei noastre.

Voluntariatul este un act de curaj si de maturitate afectiv-emotionala a oamenilor!

Ne asumam riscul de a ajuta oamenii care vor sa se schimbe dar, nu pot face mai mult din cauza blocajelor afectiv emotionale pe care le au.

Ne ajutam colegii si ne implicam astfel incat fiecare dintre noi sa aiba o viata mai buna si mai echilibrata.
Ne implicam in implementarea proiectelor clientilor nostri
, chiar si atunci cand clientii nu au capacitatea de a schimba lucrurile si de a implementa schimbarile necesare, astfel incat sa nu renunte la jumatatea drumului.

PRIN CE NE DIFERENTIEM?

Intr-o lume in care “fiecare stie sa faca de toate”, noi am ales sa abordam doar acele arii in care suntem experti, si o facem intr-un mod profesional si sistemic.

Stresul cotidian, cu care fiecare dintre noi este bombardat zilnic, ne blocheaza initiativa, imaginatia si creativitatea si nu in cele din urma dreptul la o viata linistita. Ne-am asumat ca printr-o abordare responsabila si profesionala sa ajutam managerii si leaderii din Romania sa fie echilibrati si sa poata performa fara stresul de a stii cum sa isi conduca viata si afacerile.

Toate programele noastre sunt transformationale. Acest lucru inseamna ca fiecare program are o metodologie de consultanta in implementarea tuturor proiectelor generate de catre cursanti.

Avem un adevarat arsenal de mecanisme menite sa schimbe si sa transforme un business, de la nivelul de insolventa la unul de succes.

Ne-am dat seama ca 90% din General Managerii si antreprenorii din Romania au nevoie de “o structura” in abordarea afacerii si atunci am achizitionat cele mai performante metodologii care sa ii ajute sa faca schimbari simple, cu impact imediat in business si care sa poata fi cu usurinta transferate catre top managementul lor.

In acest context, suntem pregatiti sa intervenim in relatiile cu clientii nostri, folosind:

 1. 10 metodologii de consultanta in reorganizarea unei afaceri;
 2. Mecanisme si formate profesionale de conducere si dezvoltare a afacerii;
 3. Formate de strategii, menite sa consolideze afacerea;
 4. Academii de tip “Master Class” prin care facem transferul intregului arsenal de consultanta, catre participantii la programele noastre. In cadrul acestor academii, sunt transferate catre participanti toate livrabilele si mecanismele necesare reorganizarii departamentelor si posturilor si nu in cele din urma, mecanisme de implementare a “managementului performantei”;
 5. 490 de filme profesionale, necesare in procesul de explicare a metodologiilor.

Suntem pe deplin multumiti si securizati pentru ca detinem metodologia de consultanta, care sa asigure transformarea business-urilor clientilor nostri.

Avem metodologie de consultanta pentru:

 1. Reorganizarea companiei (reformatarea si formalizarea structurii, maparea legaturilor structurale, design-ul departamentului si functiilor, maparea proceselor de business, etc).
 2. Implementarea unui management bazat pe performanta (mecanisme de implementare a MBO, mecanisme de implementare a indicatorilor si standardelor de performanta, Sisteme de evaluare a performantelor, Sisteme de salarizare-comp&ben,etc).
 3. Realizarea si implementarea sistemelor de business Performance (Sistem de management al vanzarilor, Sisteme de HRM,etc)
 4. Dezvoltare Organizationala (reformatare climat, implementare cultura Mentoring,etc).

 

Metodologia cuprinde:

 1. Licenta de folosire si utilizare;
 2. Mecanisme de realizare si implementare a sistemelor de business;
 3. Instrumente de dignoza si auditare a departamentelor si climatului;
 4. Filme profesionale cu explicarea proceselor;
 5. Livrabilele sistemului.

Daca sunteti interesati de licenta, va rugam sa ne contactati.

Mecanisme de transformare a Leaderilor

Fiecare Leader are bagajul sau emotional pe care, de regula, il transfera din generatie in generatie.

Ce inseamna acest lucru!? Lipsa de performanta nu are ca principala sursa lipsa de competente ci mai degraba blocajele emotionale ce pot afecta relatiile cu cei din jur, relatiile de afaceri si relatiile obtinute pe post.

 

Ce facem noi!?

 1. Metodologie de diagnoza a starii de echilibru. Evaluare aprofundata a leaderului si stabilirea disfunctiilor si cauzelor acestora.
 2. Mecanisme de reechilibrare personala (mentoring+coaching)
 3. Mecanisme de echipare cu competente si expertize. Construirea unui program profesional de gestionare a schimbarilor si performantelor.
 4. Plan de motivare psihologica si de crestere a motivatiei
 5. Etc….

 

Ce obtinem?!

Un leader puternic si echilibrat capabil sa se ocupe de business.

Dezvoltare personala si profesionala

Detinem o metodologie de reconstructie si dezvoltare profesionala, PRP®(People Reconstruction Process).

Metodologia ajuta la reconstructia psiho-socio-profesionala a unui lider, ajutandu-l sa ajunga la echilibrul de care are nevoie pentru a performa in domeniul in care lucreaza.

Metodologia are la baza urmatoarele:

 1. Teste si chestionare profesionale de diagnoza a starii de echilibru;
 2. Pattern-uri de identificare a tipului de dezechilibru;
 3. Mecanisme de reconstructie si dezvoltare;
 4. Mecanisme de constructie a unui sistem de ghidare a vietii personale si profesionale;
 5. Planuri de reconstructie si dezvoltare;
 6. Livrabilele intregului proces.

 

Pe cine putem ajuta?!

 1. Managerii care au dezechilibre puternice intre planul familial si cel profesional;
 2. Managerii aflati in situatia de “Burnout”;
 3. Managerii aflati in situatia de “Desegmentare Profesionala”;
 4. Liderii demotivati si fara determinare.

Intr-o lume in care este foarte greu sa controlezi autenticitatea, majoritatea companiilor incearca sa evalueze angajatii folosind instrumente neacreditate, necertificate si necalibrate cu piata si populatia din Romania.

 

Kruger Appraisal System este un program de evaluare aprofundata, unde fiecare Top Manager sau angajat este scanat pe patru axe de performanta. In acest context, radiografia este completa.

Programul permite identificarea potentialului neexploatat inca, factorii critici de succes personali dar si comportamentele care trebuie eliminate sau golurile care trebuie umplute.

 

Programul este unul dintre cele mai performante instrumente prin care putem stabili toate coordonatele necesare echiparii cu competente a angajatilor dar si daca sunt sau nu potriviti pentru un anumit post (a se vedea evaluarea aprofundata).

Majoritatea programelor clasice de training nu au la baza o metodologie de transfer a conceptelor catre cursantii participanti la program. Acest lucru se datoreaza lipsei mecanismelor si metodologiilor de fixare si implementare a conceptelor. Din acest motiv, am renuntat sa mai livram astfel de programe de training.

 

Toate programele noastre de training sunt transformationale, adica au o metodologie de consultanta capabila sa transforme participantii la program in  consultanti pe propriul post, in departamentul coordonat sau chiar in propria companie.

Fiecare program transformational are intre 2 si 10 module, are metodologie de livrare si de fixare a mecanismelor, intrumentelor si livrabilelor, si are un numar de proiecte care trebuie generate si implementate. Proiectele odata implementate, rezolva toate disfunctiile companiei care se incadreaza in respectivul program (ex: Reorganizarea departamentelor si a companiei).

Dragi vizitatori,

Pentru a excela in ceea ce facem, ne-am obtinut toate certificarile si acreditarile care sa ne ajute sa avem un standard ridicat de calitate si mai ales, sa avem o abordare expertizata.

Dragi vizitatori,

 

O companie responsabila si cu un standard ridicat de profesionalism, utilizeaza metodologii, instrumente si livrabile profesionale in relatiile cu clientii ei.

Pentru a avea garantia si certitudinea calitatii serviciilor noastre, folosim metodologii de consultanta capabile sa ajute clientii nostri sa isi transforme companiile in unele de succes.

Licentele si metodologiile noastre sunt intuitive, usor de inteles, usor de folosit si aduc valoare imediata si concreta clientilor nostri.

 

Va dorim mult succes in folosirea lor!

Buna ziua dragi cititori,

 

Securizarea unei afaceri in Romania este partea cea mai dificila in contextul in care plagiatul este o “forma de existenta”.

Pentru a elimina tentatia persoanelor de a-si insusi fara discernamant metodologiile, formatele de business, conceptele, livrabilele si ideile noastre, CBC Romania  a inregistrat si protejat prin organismele Statului Roman (OSIM, ORDA, CopyRo etc.) urmatoarele:

 1. Toate metodologiile, mecanismele, procesele, instrumentele si livrabilele de business.
 2. Toate licentele si formatele de consultanta in managementul afacerilor.
 3. Toate formatele de desfasurare ale Programului de Evaluare Aprofundata – Kruger Appraisal System.
 4. Toate formatele Academiilor de Business, tematicile, frazele cheie si formatele de Training Integrat Transformational.

Toate drepturile asupra posibilelor litigii au fost cedate unei case de avocatura din Romania, care va actiona in vederea recuperarii daunelor si prejudiciilor de la cei care afecteaza, in orice mod, bunul demers al CBC Romania, vis-à-vis de incalcarea drepturilor de autor.

Daca sunteti interesati sa va protejati afacerea, va putem pune in legatura cu avocatii nostri.

 

Va dorim numai bine si mult succes in afaceri!

CLIENTII NOSTRI

Clientii CBC Romania sunt companii nationale si multinationale din urmatoarele domenii de activitate: Aeronautic, Aparatura Medicala, Agricultura, Asigurari, Asociatii si fundatii, Auto, Banking, Clinici si Spitale, Constructii, Consultanta, FMCG, Gambling, Hotelier, Imobiliare, Industriale, It & C, Media, Pharma, Servicii, Turism.

Pentru vizualizarea acestora va rugam frumos sa derulati liniile de business de mai jos:

Aeronautic

Blue Air

Direct Aero

Gambling

MaxBet

Stanleybet

Clinici

Biozone

Delta Hospital

Medicover

Asociatii si fundatii

Fundatia Soros

Interconcordia

AEDU

Consultanta

Como Consulting

Contexpert

Dal Consulting

Hoteluri

Hotel Prahova

Lux Garden

Rin Grand Hotel

Banking

Banc Post

BCR

BRD

Express Finance

Finansbank

Servicii

Alpha Rocas

Ecorom

DMI

Forum Invest

Romprest

Aparatura Medicala

BTL

Medicarom

Medident Exim

Medist

Nova Intermed

Asigurari

Asiban

Asirom

Astra

Karo Aon

Otto Broker

Auto

Autoklass-Mercedes

Avia Motors

Case Utilaje

Dacia – Renault

EVW Holding

Media

Adevarul Holding

Cotidianul

Ejobs

National TV

Oferte Speciale

Agricultura

Agricover

Alcedo

Banvit

Evo Plant

Expert Agribusiness

Imobiliare

Coldwel Bankers

Euro Metropola

Euroest

Fidelia Casa

Imobiliar Expert Grup

Productie

Negro 2000

Muller

Cramele Oprisor

Caroli

Albrau

Pharma

ADM Farm

Biofarm

Dr Reddys

Labormed

Montero

FMCG

Albalact

Alka Trading

Beiersdorf

Bucovina

Carpatina

Industriale

CEZ Romania

Compa Sibiu

CreditOil

Domo

EGCP

Constructii

Alfa Cluj

Alliance Construct

Baumit

Bogart

Casa Noastra

Delta ACM Grup

Egger

VP Holding

It & C

Aline – Acer

Bull Romania

Concept Electronics

Cosmote

Decod